Radno vrijeme:   Pon - Pet 7.00 - 15.00

Parking
Parking

Sukladno Odluci o povjeravanju obavljanja komunalnih poslova komunalne djelatnosti održavanje javnih parkirališta i upravljanje javnim parkiralištima („Službeni glasnik Grada Staroga Grada”, broj: 7/15), trgovačko društvo Komunalno Stari Grad d.o.o. je ovlašteno za organizaciju i naplatu parkiranja na području Grada Staroga Grada. 

Područje javnih parkirališta u Gradu Starome Gradu je podijeljeno u tri zone sa ukupnim kapacitetom od  300 parkirnih mjesta. Postoji sezonski i izvan sezonski režim naplate, a povlaštenim kartama je omogućeno domaćem stanovištu  mnogo povoljnije i prihvatljivije plaćanje parkinga .

Za sve dodatne informacije o parking sustavu u Gradu Starome Gradu obratite se u našem poslovnom prostoru smještenom na gradskoj tržnici  pored zgrade Ribarnice ili osobnim uvidom u Pravilnik o lokacijama javnih parkirališta i zonama, vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, vremenu naplate parkiranja i visinama naknade za parkiranje na javnim parkiralištima ("Službeni glasnik Grada Staroga Grada" broj: 08/17,15/17 i 09/18)  

 

KONTAKT PARKING SLUŽBE:

TEL: 095 222 2001